top of page

Tietoa yrityksestämme

IR-LVIS Oy on ilmastointiurakointiin erikoistunut yritys, jonka organisaatiolla on pitkä kokemus erilaisista IV-projekteista jo vuodesta 1994. Toimitusjohtajana toimii Timo Hämäläinen.

Yrityksen arvot:

Toimintamme on aina tavoitteellista 

Yrityksen tavoitteiden ja tuloksien saavuttaminen on kaikkien yhteinen etu. Asiakkaamme voivat luottaa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen 

Kunnioitamme aina toisiamme ja toimimme avoimesti  

Jokaisen mielipide on arvokas, mutta sen jälkeen kun päätös on tehty, me kaikki sitoudumme tehtyyn päätökseen. Eriävistä mielipiteistä huolimatta kunnioitamme toisiamme. Toimintamme on asiallista ja osoitamme luottamusta toisiamme kohtaan ja toimimme siten, että muiden luottamus vahvistuu toimintaamme. 

Olemme aina rehellisiä  

Asiakkaamme voivat luottaa antamiimme lupauksiin ja tietoihin. IR-LVIS Oy:n henkilöstö ei piilottele tosiasioita, vaan meillä on rohkeutta kertoa ikävistäkin asioista.

 
Yrityksen missio:

Olemme vaativien ja monimutkaisten LVI- ja peltitöiden halutuin kumppani toiminta-alueellaan sekä työntekijöiden että valittujen asiakaskohderyhmien näkökulmasta.

                      

Yrityksen toiminnan ja tuloksellisuus perustuu suunnittelukykyyn, projektijohtamistaitoon, vuorovaikutusosaamiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Tuloksellisuuden perustana on analyyttinen liiketoimintamahdollisuuksien arviointi ja suunnitelmallinen hallittu kasvu. Johtaminen perustuu tavoitteelliseen ja avoimeen vuorovaikutukseen suhteessa asiakkaisiin, kumppaneihin ja organisaation sisällä. 

Yrityksen visio:

Yritys on haluttu työnantaja, joka on saavuttanut luotettavalla ja vastuullisella toiminnallaan vahvan brändin. Yrityksellä on merkittävää osaamista LVI-projektien suunnittelussa ja johtamisessa. 

 

Yritys on tunnettu luotettavuudestaan ja tutkimukseen perustuvasta toiminnastaan. Yrityksen verkostoituminen ammattioppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen kanssa tukee oppilaiden ammatillista kasvua ja oppilaitosten pedagogisia tavoitteita mahdollistaen samalla hallitun kasvun rekrytoimalla oppilaitosten parhaimmistoa. 

 

Ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja kumppaneiden (rakennusala ja johtaminen) kanssa on saavutettu valtakunnan merkittävä asema rakennusalan johtamisen ja projektien hallinnan osaajana. 

bottom of page